Yogakurser

Yogapass i Grundsund och Dragsmark

Yoga, en del av livet, för livet

Min första kontakt med yoga, 1990, var omvälvande och sedan dess har jag hållit på. Ibland intensivt ibland med en mer vardaglig rytm. Jag inspireras mest av Iyengaryogan som jag utbildat mig i under många år. Ibland tar jag fram Hathayogan, den har hängt i sedan jag började.

Passen 

Under höst – vinter – vår erbjuder jag kurser i Grundsund på måndagar och i Dragsmark på torsdagar. Några söndagar under vintern finns det också ett specialpass för ”stela män” i Grundsund. Yogapassen pågår mellan 17.00 och 18.45 eller 19.00 och 20.45.

Nästa kursstart blir måndag 1/4 och torsdag 4/4 2024 då det blir 5 yogapass för 875 kr. Alla är välkomna på passen, är du osäker på om du kan så hör av dig med dina tankar.

På yogan jobbar vi med olika ställningar, det är stående, sittande och liggande ställningar som ger mer kroppsmedvetenhet, rörlighet och styrka. Alla jobbar utifrån sin egen kropp och när arbetet med ställningarna är igång så uppstår en inåtvänd komunikation som väcker upp både kropp och själ. Balansen blir bättre, kroppens självläkning ökar, ens inre centrum blir tydligare och kroppen känns därför piggare och mer med.

Ta på dig mjuka kläder, gärna ta gärna med en egen filt och kom med en halvtom mage. Vi börjar med avspänning så kom i god tid så att du inte stör gruppen.

Bokning sker genom kontakt@balanspunkten.nu eller på mobilen, på 0707-332240. Vid önskemål kan jag skapa en yogahelg eller en yogadag eller kanske ge ett pass för en specifik grupp.

Christina Ingemarsdotter