Ta med dina vänner: En 3 dagars tur med tält och guide

Paddling och friluftsliv med guide och god mat

En härlig tur i Skaftös närområde

I sommar:
2024-06-17 till 2024-06-19, 2024-07-08 till 2024-07-10 och 2024-08-15 till 2024-08-17

Vi startar 10.00 med kaffe och genomgång av turen och utrustningen. Väder och vind avgör turens längd, hänsyn tas också till deltagarnas erfarenheter. Du som bokar har paddlat en kajak förut och kan styra den. Turen är en naturnära kajaktur med fokus på upplevelsen att vara ute på kusten. Tips om paddelteknik ges under turen om vädret kräver, fokus före avfärd är det gemensamma friluftslivet samt packningstips.

Paddling till fina lägerplatser

Packningen av kajakerna görs på bryggan och därefter bjuds lunch på Krögens Fisk & Krog. Avfärd och paddling till en fin lägerplats där middag lagas på gasolkök. Egen tid och gemenskap på kvällen, vi eldar om platsen och vädret tillåter.

Andra dagen fortsätter med paddling varvat med god mat och vackra vyer. Kanske ett dopp i det blå… En ny lägerplats väljs för kvällen och vi sover gott efter en heldag på havet.

Sista dagen paddlar vi fram till lunch då vi åter anländer till kajakcentret i Grundsund. Magen fylls med lunch och kajakerna töms på utrustning. En genomgång av turen görs och vi avslutar senast 15.00. Tag med kläder efter väder, egen sovsäck, liggunderlag, saker till maten (tallrik mm). Packa allt vattentätt. Tält och gasolkök ingår, liksom maten och kajaken. Se utrustningslista nedan.

Övriga önskemål

Skicka ett mail med önskemål om specialkost. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Viss paddelvana samt friluftsvana krävs, vi står för säkerhet, lokalkännedom och god mat. Turen görs för två till sex personer. Vi gör 3 fasta turer i sommar, som syns i kalendern. Vill ni komma ut på havet andra datum så hör av er till kontakt@balanspunkten.nu

Vill du med oss runt Skaftö i sommar?

Då betalar du in en anmälningsavgift på 20 % av köpesumman direkt genom vår bokaknapp.
Sedan skickar du också ett mail där det står lite om hur mycket du paddlat tidigare och om du har begränsningar när det gäller mat.
Vi skickar sedan en faktura på det resterande beloppet som betalas senast 20 dagar innan avfärd.

Självklart kan du maila frågor utan att boka först.
Vi ni komma andra datum? Hör av er med en förfrågan.
Använd kontakt@balanspunkten.nu eller ring 0707-332240

Utrustningslista kurser 3 dagar