Paddla från Grundsund till Strömstad

6 dagars friluftsliv längs klippor och hav

Tälttur för erfarna paddlare

I sommar:
2024-05-26 till 2024-05-31 och 2024-08-18 till 2024-08-23

Är du en paddlare som vill få mer erfarenhet av längre turer och ”på köpet” få njuta av en riktigt friluftstur på kusten? Välkommen att hänga med oss på en oförglömlig kajakupplevelse i maj eller augusti 2024.

Vi utår ifrån Grundsund norrut på en 6-dagars tur. Övernattning sker i tält och matlagning på Trangiakök eller över öppen eld. Vädret avgör rutt och tempo för dig och dina medpaddlare. Efter lunch på fredagen möter vi upp med vår transport tillbaka till Grundsund.

Säkerhet, navigation, paddelteknik, vind och vågor

Kursen innehåller, säkerhet, navigation, paddlingsteknik, vind och vågor och friluftsliv. Vi kanske även kommer att få tillfälle att testa nattpaddling! Utöver detta, så kommer du att få uppleva euforin av den naturupplevelse som ges vid paddling under tidig eller sen sommar.

Så valet blir mellan ett Bohuslän i tidig blomstring fyllt av glada fåglar och ett Bohuslän i begynnande höstlig mognad och härlig sensommarfrid.

Kursstart

Kursen börjar på söndag kl. 10.00 med en kort genomgång och säkerhetsövning innan vi ger oss av lite senare på eftermiddagen.

Pris 9.900 SEK inkl. kajakhyra, paddel, kapell, flytväst, sjökort och mat. Vänligen informera oss om eventuell specialkost när du bokar.Tveka inte att höra av dig via mail kontakt@balanspunkten.nu eller mobil 0707-332240 om du har några andra frågor.

Vill du med oss till Strömstad i sommar?

Då betalar du in en anmälningsavgift på 20 % av köpesumman direkt genom vår bokaknapp.
Sedan skickar du också ett mail där det står lite om hur mycket du paddlat tidigare och om du har begränsningar när det gäller mat.
Vi skickar sedan en faktura på det resterande beloppet som betalas senast 20 dagar innan avfärd.

Självklart kan du maila frågor utan att boka först.
Använd kontakt@balanspunkten.nu eller ring 0707-332240

Utrustningslista kurser o turer 6 dagar